St. Moriz Zelfbruiner Mousse Dark + St. Moriz Tanning Mitt review

De zomer komt eraan, ook al verraad het weer het nog niet je kan het toch al merken. De dagen zijn net iets warmer en langer. Dus vond ik het al een goed idee om te experimenteren met zelfbruiners.

Ikzelf heb altijd al een issue gehad met mijn kleur, vooral in de winter ben ik nog erger dan sneeuwwitje. Aangezien ik in de zomer ook al problemen heb om een tintje bruiner te worden ging ik vroeger naar de zonnebank, tot mensen me erop wezen dat dit voor niets goed was. Dus schakelde ik snel over naar zelfbruiners. Een echt leuk klusje vind ik het niet, mijn handen zijn donkerder, of ik krijg vlekken, vlekken op de kleren en de lijst gaat verder. Deze keer wou ik het slimmer aanpakken, ik heb bij mijn zelfbruinende mousse een mitt ( handschoen gekocht), ik zag dit al voorbij komen bij de meiden van Geordie Shore evenals de mousse zelf heb ik er zien voorbij komen. Dus als zij z’n mooi kleurtje hebben met deze 2 producten, moet dit mij ook lukken.

St. Moriz Zelfbruiner Mousse Dark

Wat beloven ze? 

Gebruik St. Moriz Zelfbruiner Mousse Dark voor een mooie diepe kleur. Net een paar tinten donkerder dan de Medium producten van St. Moriz. Een heerlijke zachte mousse die gemakkelijk is aan te brengen met een tanning mitt.

Geeft je werkelijk een prachtige diepe zongebruinde kleur. Deze zelfbruiner blijft 4-5 dagen zichtbaar op de huid. Dit product bevat een guide colour zodat je kunt zien waar je nog moet smeren. Breng het product bij voorkeur aan in de avond op een schone, droge huid. Smeer drogere plekken zoals ellebogen, knieën en enkels in met een bodylotion. Werk van beneden naar boven en gebruik weinig product op de handen en voeten. Laat het product 6-8 uur intrekken. Spoel daarna onder de douche, de guide colour van de huid en gebruik daarbij geen extra doucheproducten. Droog je huid voorzichtig af met een donkere handdoek.

Een mooie natuurlijke diepe kleur. Voor een nog donkerder kleurtje gebruik je het product vaker.

St. Moriz Tanning Mitt
Wat beloven ze? 

De St. Moriz Tanning Mitt is werkelijk onmisbaar voor het aanbrengen van een zelfbruiner. Het eindresultaat wordt mooier en egaler.

St. Moriz Tanning Mitt ziet eruit als een washandje, maar is speciaal ontwikkeld voor het aanbrengen van een zelfbruiner. Door het gebruik van speciale materialen en een lotion-proof laag, houdt je altijd schone handen. Door het grote oppervlak is het product makkelijker en egaler uit te smeren.

Je kunt een tanning mitt bij verschillende zelfbruiners gebruiken, ook bij gradual en wash-off zelfbruiners. Het is een fijne en zachte applicator die je ook nog eens in de wasmachine of met de hand kunt wassen op 30′c.

Let op: was een Tanning Mitt nooit warmer dan 30 graden. Een handwas onder de kraan is al snel te heet. Een te hete was tast de lotion-proof laag aan. Hierdoor is de Tanning Mitt niet meer goed te gebruiken!

Nu we hebben gelezen wat ze beloven, kan ik aan het werk met het product ook effectief te testen. Voor ik aan de slag ga volg ik vier simpele stappen: scrub, scheren, alle producten afwassen en laatste stap hydrateren.
Mijn ervaring met St. Moriz Zelfbruiner Mousse Dark
Eerlijk? ik ben geschrokken van het resultaat!! Ik heb geen strepen, de kleur is mooi egaal en had geen problemen bij het uitsmeren ervan. Ik ben heel tevreden met het resultaat, jammer dat de foto de kleur niet tot zijn recht brengt. de kleur toont nog steeds aan de lichte kant op de foto maar ik zweer het, In het echt is het een mooi diep bruin kleurtje die je perfect kan vergelijken met Kim Kardashian. De kleur blijft een kleine week zitten en dan doe je dit proces opnieuw. Ik heb nog NOOIT een zelfbruiner gehad die zo fijn in gebruik is en die z’n mooi resultaat geeft als dit product. Hij verdiend een 10 op 10!
Mijn ervaring met St. Moriz Tanning Mitt
Evenals de zelfbruinende mousse ben ik ook erg te spreken over deze mitt. Zelfbruiner aanbrengen is een klus op zich en deze mitt maakt deze klus een pak makkelijker. Ook beschermd het je handen waardoor je geen gedoe hebt achteraf met vlekken op de handen. Heel fijn! Je kan de mousse heel mooi uitsmeren met deze mitt voor een egaal effect.
Beide aangekocht op bol.com
St. Moriz Zelfbruiner Mousse Dark: 12.99 euro
St. Moriz Tanning Mitt: 9.85 euro
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *