DIY Special FX Gelatin

SFX is een uitbreiding van mijn passie voor make up. Ik ben een heel creatief persoon en hou ervan om dingetjes ‘hand made’ te maken, daarom kan ik me goed vinden in de wereld van SFX.

Als beginner kan het kostenplaatje van SFX producten oplopen, hoewel je veel SFX benodigdheden zelf kan maken zoals SFX gelatine. SFX gelatine wordt vooral gebruikt bij het maken van schubben bijvoorbeeld voor een mermaid look.

Ingrediënten:

De bereiding hiervan is heel simpel. Je mengt de gelatinepoeder met water, eenmaal goed vermengd voeg je de glycerine eraan toe. Alles goed mengen en opwarmen in de magnetron. Aanrader tijdens het opwarmen meng je het ‘papje’ om de 10 sec door tot je een glad mengsel hebt. Klaar is kees!

Je kan de gelatine meermaals opwarmen dus kan je het op voorhand maken, best bewaren in een bewaardoos die toegestaan is voor in de magnetron. Ook kan je een kleurtje toevoegen gebruik hiervoor voedingskleurstof, oogschaduw, glitters, wees creatief en experimenteer en het belangrijkste Have fun! 

Sneak peek: Volledige mermaid look met deze gelatine komt binnenkort online! Stay tuned.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *