Make- up Fun #1 => Colorful Madness

Bij deze look heb ik mij laten inspireren door de neonkleuren van Superstar. Toen ik aan deze look begon wist ik niet wat de uitkomst ging worden, ik ben gewoon meegegaan met de flow. Ik ben super blij met het eindresultaat. De neonkleuren nemen de look niet over maar geven hier en daar een leuke toets.

 

Producten:

 • – w7 banana dreams- loose powder
 • – Maxfactor facefinity- 65 rose beige
 • – Sleek i- divine – supreme 891
 • – Sleek i- divine – respect 892
 • – Superstar aqua face and bodypaint- fairy- tales and animals
 • – Max and more eyelashes
 • – Duo wimperlijm- clear
 • – Superstar fluorescent paint- blue
 • –¬†Superstar fluorescent paint- pink
 • – Superstar fluorescent paint- yellow
 • – NYX jumbo eye pencil- milk
 • – MAC technakohl liner- Resque
 • – L.A. Girl creme lipstick- dreamer


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *