Make- up Fun #3 => Sparkle Joy

Deze keer heb ik me echt laten gaan met de glitters. Ik had namelijk een tijdje terug glitters en accessoires gekocht op aliexpress en die zijn nu aangekomen. Het liefst wou ik ze allemaal op mijn gezicht plakken maar ik heb mezelf in toon gehouden. Hierbij de look ‘ glitter joy’.

Producten:

  • * Multi colour glitters van de action
  • * MAC technakohl liner eye liner kajal- resqué
  • * Revolution vivid baked highlighter- Golden Lights
  • * ELF Acne fighting foundation- Porcelain
  • * Sleek Mediterranean collection- Monaco Palet
  • * Superstar Aqua Face en body paint – White
  • * MUD Loose powder- Zero
  • * ELF Glossy gloss – Ballet slippers
  • * Glitters Aliexpress


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *