Fantastische resultaten met fotograaf Bart Vanhercke ?

Hier een uitgebreid fotoverslagje van de fotoshoot met Bart Vanhercke. Sommige onder jullie weten dat ik soms model sta voor hobbyfotografen en ik vond dit wel leuk om telkens een fotoverslagje te posten, zo kunnen we foto’s uitwisselen en opbouwende commentaren naar elkaar geven.

Bart was een hele leuke fotograaf om mee samen te werken. Hij liet mijn ding doen en ik kon alles vragen wat ik maar wou. Kortom: een hele leuke, spontane man!! Was een super ervaring. Het was namelijk de eerste keer dat ik samen werkte met deze fotograaf en zoals jullie wel weten is de eerste keer altijd spannend en moet je elkaar nog leren kennen en moet je elkaars smaak qua foto’s ook nog leren kennen.

Het is aftasten wat de fotograaf wilt en wat hij wilt bereiken met de foto’s. Bij sommige fotografen geraak je gewoon niet op dezelfde golflengte en bij andere gaat dit heel vlot. Zo voelde dat ook bij Bart. Ik kon al vrij snel inschatten dat dit geen moeilijke man was en dat je vrijwel alles mocht vragen qua foto’s.

Hebben jullie dezelfde ervaringen, staan jullie ook soms voor de camera?? Laat hier je fototjes achter en jullie ervaring, super benieuwd!


One thought on “Fantastische resultaten met fotograaf Bart Vanhercke ?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *