Geef je zelfvertrouwen een boost!

Zelfvertrouwen is iets dat heel weinig vrouwen geeft, of het nu op gebied van uiterlijk is of in het algemeen. Het is een ding waar heel veel vrouwen mee worstelen. Hier geef ik je graag wat tips om je zelfvertrouwen een booste te geven.

Sta open om nieuwe dingen te ontdekken.

Ik denk dat deze tip een van mijn favoriete tips is. Doe iets nieuws! Iets wat je nog nooit gedaan hebt! Het geeft je zelfvertrouwen direct een grote boost. Het geeft je het gevoel dat je alles aan kan. Ook kom je zo uit je comfortzone en vergroot je je limiet!

Lachen!! 

Lachen is een wondermiddel. Het geeft je een goed gevoel over jezelf en dat straal je ook uit naar andere toe!

Je eigen stijl.

Kleren kunnen je echt een goed zelfvertrouwen geven. Kleed jezelf in je eigen stijl! Ikzelf volg geen trends op en heb geen vaste stijl. Ik sta s´morgens op en kijk hoe ik me voel. Ik kan bijvoorbeeld de ene dag als een stijlvolle vrouw gekleed zijn en de dag erna helemaal in het zwart. Doe aan wat jij leuk vind en waar jij je goed in voelt!

Sta op met een positieve state of mind.

Geef jezelf s’morgens een peptalk en probeer vanaf het moment dat je wakker word een positieve gedachte te hebben.

Bij een negatieve situatie, het positieve eruit halen.

Klinkt moeilijker dan dat het is. Het is een kwestie van bewust omgaan met die situatie en je hersenen trainen om er iets positief uit te halen. Nadat je dit een paar keer hebt geoefend, komt die gedachte vanzelf.

Omring jezelf niet met negatieve mensen.

Mensen geven veel invloed op je zelfvertrouwen en je state of mind of ze dit nu willen of niet. Laad je daarom niet omringen met mensen die negatief overkomen of jou een negatief gevoel geven.

Muziek beluisteren

Muziek kan een invloed hebben op je gedrag en mood. Leg een leuk muziekje op, brul mee! Het lucht op! Je zal merken dat je een compleet andere mood hebt en je veel beter voelt.

 

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *