BeeldVerslag: KerstShoot met Filiep Lagae

 

Wauw wat was dit een leuke ervaring! Filiep kwam met het geweldig idee om een kerstshoot te organiseren en natuurlijk kon ik dit niet weigeren! Samen met assistente en vriendin Valerie zijn we aan de slag gegaan met dit leuke concept!

Filiep Lagae is een fotograaf waar ik al eerder mee heb samen gewerkt, dus ik wist dat de resultaten optimaal gingen zijn. Filiep is een fotograaf in opleiding en weet nu al knappe resultaten neer te zetten! Hij kwam in gezelschap van assistente/ vriendin Valerie die een mooie collectie juwelen mee had om deze outfit af te maken.

 

 

 

Zoals jullie kunnen zien was dit een hele losse en leuke shoot. Het sneeuw effect is niet bijgewerkt met photoshop maar geeft assistente Valerie voor gezorgd!

Willen jullie meer weten over de juwelen van Valerie? Neem een kijkje op de facebookpagina!

 

 

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *