Mijn Top 5 hacks Voor een stralende huid – Just like model’s

De huid, het blijft een belangrijk onderdeel voor modellen. Een goeie basis kan wonderen doen op foto’s. Hier heb ik mij top 5 tips neergeschreven die mijn huid gezond en glowy houden.

Gebruik een toner in plaats van face wash 

Een toner gaat dieper in de huid en daardoor is de huid ook dieper gereinigd, terwijl face wash meer oppervlakkig reinigt. Als je toch besluit een face wash te gebruiken, gebruik hierbij een deep cleaning brush zoals de Clarisonic Mia. Door de draaiende bewegingen gaat de face wash dieper de huid in en wordt het goed gereinigd.

Gebruik geen sunscreen op de dagen dat je niet buiten komt

Een zonnebrandcrème gebruiken is een must om onze huid gezond te houden maar toch kent dit toch een nadeel: het maakt de huid vet en blokkeert de poriën. Daarom raad ik aan om zonnebrandcrème te skippen op dagen dat je niet buiten komt of dit pas aan te brengen juist voor je de deur uit gaat. Zo komt je huid toch minimaal in contact met zonnebrandcrème en heb je toch beschermt tegen de UVstralen.

Gebruik een hydraterende crème

Het spreekt voor zichzelf, gebruik een hydraterende crème! Lijkt vanzelfsprekend maar veel meiden en vrouwen doen dit nog steeds niet. Het geeft je een extra glow onder je make-up en is een must voor de huid.

 Blijf gehydrateerd 

Dit kan ik niet genoeg benadrukken! Klink heel simpel, drink veel water! Ikzelf heb hier ook nog moeite mee, wat is hiervoor aanraad is een tracker bij te houden om te zorgen dat je je hoeveelheid water op hebt. Het is gezond voor je gezondheid maar is een wonder voor de huid. Je weet at ze zeggen, een gond lichaam is een gezonde huid ;).

Overdrijf niet met crèmes en huidverzorging producten

Een hydraterende crème aanbrengen in de morgen en in de avond dat is 1 ding, maar elke dag een serum aanbrengen en nog andere beauty producten is te veel. Te veel en te veel verschillende producten ineens aanbrengen is ook een afknapper voor de huid en dit doet meer slechts dan goeds voor de huid. Wees zuinig met producten en breng enkel serum aan wanneer dat dit ook effectief nodig is. De meeste meiden brengen dit 1 maal per week aan, maar zelfs dit is niet nodig. Als je huid gezond is en het geeft een glowy look dan hoef je geen extra producten op te smeren, hou het liever enkel bij een hydraterende crème.

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *