BeeldVerslag: (Met) Dochterlief op de foto met Filiep Lagae

 

Wat ben ik trots op deze foto’s! Het was Moyra’s eerste ervaring met studiofotografie en wat deed ze dit goed! In het begin was ze wat onwennig maar dat was snel voorbij!

Moyra geeft verschillende keren voor de lens gestaan maar dit was vooral in buitenlucht zodat ze vrij en speels kon zijn. Dit was de eerste keer dat ze in studio stond waar haar vrijheid toch beperkter is, maar ze deed het goed! Volgens vele fotografen schuilt er een natuurtalentje in haar omdat ze niet schuw is voor de camera en omdat ze zichzelf blijft! Als moeder is dit natuurlijk heel leuk om te horen.

De fotograaf was Filiep Lagae die in gezelschap kwam van assistente/ vriendin Valerie. Ze gingen allebei vrij speels om met Moyra waardoor ze deze leuke resultaten hebben kunnen neerzetten! Petje af voor hun!

 

Vooral de foto met het verbaasde gezichtje is een echte hit op Facebook! Wat leuk! Ik denk dat dit een ervaring was voor Moyra dat ze niet snel zal vergeten!

 

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *