Embryolisse Lait Creme Concentre / Het geheim van makeup artisten!

 

Embryolisse Lait Creme Concentre is zowat het geheim van vele makeup artisten! Als je in de stash van makeup artisten gaat snuffelen vind je altijd wel een tube hiervan, en dat geeft zijn redenen. Hoewel het “maar” een crème is, geeft dit product toch wel veel meer functies!

Embryolisse Lait Creme Concentre is heel populair onder de makeup artisten, dit komt vooral omdat deze creme heel mild is maar toch aan alle beloftes voldoet.

Wat beloofd dit product? 

De Embryolisse Lait Creme Concentre is een verzorgende en hydraterende gezichtscreme voor alle huidtypen.

Een fantastisch verzorgend product. Een waar beautygeheim. Al decennialang bekend en favoriet bij dermatologen en visagisten. Een samenstelling van natuurlijke ingrediënten met bewezen goede eigenschappen, rijk aan vetzuren en vitamines. Deze ingrediënten leveren alle essentiële voedingsstoffen en hydratatie voor het evenwicht van de huid en herstellen de hydrolipidelaag (het natuurlijke afweermechanisme dat beschermt tegen schadelijke invloeden waaraan de huid wordt blootgesteld). Zij versnellen tevens de celvernieuwing. De huid is gehydrateerd*, gevoed en gerepareerd en voelt weer soepel, glad en elastisch aan. Tekenen van droogheid en irritatie verdwijnen en de huid wordt rustig. De romige textuur van de crème laat een dun, satijnzacht laagje achter, zelfs op de droge huid.

De reden dat makeup artisten hier helemaal wild van zijn geeft vooral te maken dat het ook een goede basis is voor onder je makeup. Het zorgt voor een soort base, een primer voor je aan de slag gaat met make up. Het geeft zowel een verzorgende functie als een basislaag, allemaal in 1 tube.

Wat mijn ultieme tip is, koop dit in een kleine tube. Als ik dit product aankoop, koop ik de tube aan van 15ml. Zo is het gemakkelijk om mee te nemen naar de locatie waar je naartoe moet maar ook als persoonlijk gebruik raad ik dit aan. Door een kleine tube aan te kopen kan je dit altijd bij je hebben en kan je dit ook gebruiken als een handcrème in de winterperiode.

 

 

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *