3x Mijn Favoriete online beauty shops ❤

Altijd leuk om op webshops rond te snuffelen. Hier heb ik een lijstje samen gesteld met mijn top 3 beautywebshops, waar ik dus de meeste beautyproducten op bestel.

BoozyShop

Op boozyshop bestel ik al jaren en jaren. Ik ben intussen uitgegroeid tot een vaste klant. Hier shop ik heel graag, ze hebben een heel uitgebreide keuze uit merken waaronder mijn favorieten. Ook qua levering is het niet te prijzig en je hoeft niet lang te wachten. De servies is hier ook op en top, heb je vragen kan je hun altijd contacteren in de chat en je hebt antwoord in een fractie van een seconde. Ik weet nog, een paar jaar terug had ik een bronzer besteld en had de verkeerde toegestuurd gekregen. Dus ik nam contact op in de chat. Ze hebben mij direct geholpen en hebben ze kosteloos de juiste bronzer opgestuurd en ik mocht de verkeerde bronzer houden. Toen ik heb pakje ontving met de juiste bronzer zat er nog een kaartje in die persoonlijk was geschreven waarin er een verontschuldiging stonden. Ik vond dit zo lief en persoonlijk! Dus qua garantie, servies en keuze van producten is dit echt mijn favoriete webshop ever op beauty gebied!

Douglas

Douglas is leuk omdat ze merken hebben dat je op andere webshops niet gauw vind, zoals: NYX. Dit was vroeger mijn favoriet merk en was echt prijs/ kwaliteit goed, zeker een aanrader voor de jonge meiden die beginnen in de makeup/ beauty sector. Ook hier heb je veel verschillende merken waaronder luxe merken zoals Dior maar ook budget merken zoals NYX of zelfs het huismerk van Douglas zelf! Op deze webshop heb je de nijging om uren erop rond te dwalen.

EyesLipsFace

EyesLipsFace of beter bekend e.l.f. Heel leuk budget merk die toch wel goeie producten in de aanbieding geeft. Sommige producten zijn echt qua kwaliteit heel goed terwijl de prijs heel minimaal is. Daarom staat eyeslipsface ook in dit lijstje! Als makeup artist heb je soms hele gekke kleurtjes nodig die je amper gebruikt, daarom besluit ik deze kleurtjes meestal te kopen op deze webshop. De kwaliteit is top en het is super voordelig!

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *