Tips voor modellen #2

Na het succes van het artikeltje over tips voor modellen #1 besloot ik toch om snel een deel twee hiervan te schrijven. Deze tips gaan meer over je attitude en levenstijl.

Model bent je altijd, ook in je vrije tijd! 

Als je echt verder wilt als model is het belangrijk om er altijd netjes uit te zien, ook als je gewoon naar de supermarkt gaat. Je weet nooit wie je daar ontmoet of wanneer je zult ontdekt/ gescout worden. Jij bent je visitekaartje!! Je hoeft er niet altijd glamour uit te zien maar het is wel belangrijk dat je netjes aangekleed bent, je make up mooi zit, en je haren er knap uit zien. Model zijn en voelen is hard werk, vergeet dit niet!

Kledij combineren 

Als beginnend model ben je vaak zelf voorbereid op kledij, je bent dus van je eigen kledij voorbereid. Als je even tijd hebt hou jij je dus bezig met het combineren van kledij en outfits samen te stellen. Probeer je dus te verdiepen hierin en maak er een pas namiddag/ voormiddag van. Probeer verschillende stijlen en maak ze compleet met nodige accessoires.

Het belangrijkste is dat je kledij niet te eentonig is dus speel met verschillende stijlen:

  • uitdagend
  • casual
  • rock/chic
  • stoer
  • girly

Promotie

Er zijn zoveel beginnende modellen!!! Daarom is het belangrijk dat je niet stil zit en jezelf promoot. Post regelmatig foto’s op social media! Maak gebruik van internet! Als je model wilt worden, moeten de mensen ook weten van je bestaan! Niet alleen op internet maar ook in het echte leven is het belangrijk om jezelf te promoten. Zorg dat je een knap portfolio hebt met verschillende genres en categorie. Hier kan je meer lezen over de verschillende categorie├źn.

Innerbeauty telt ook! 

Wees altijd vriendelijk! Zoals ik al zei, jij bent je visitekaartje! Heb je een slechte bui, laad dit niet merken en wees altijd behulpzaam en vriendelijk. Je wilt een goeie indruk nalaten, niet enkel in het modellenwereldje maar ook erbuiten.

Houding

Denk ook aan je houding! Probeer erop te letten dat je altijd zit met een rechte rug, dat je vrouwelijk en elegant beweegt! Je bent een dame dus gedraag je ook hier naar toe!

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *