5x Favoriete Webshops / Fashion Editie

Ikzelf heb nooit iets gehad met fashion of outfits. Met ouder worden is dit mij meer en meer beginnen interesseren hoe ik erbij loop en hoe ik een outfit samenstel. Ikzelf heb geen 1 specifieke genre qua kledij , ik kan van rockchicklook naar casual tot klassiek gaan. Dit zijn de webshops waar ik het vaakst op bestel.

Zalando

Ja zalando!! Ik weet dat dit een hele populaire webshop is en dat geeft ook zijn redenen. Je kan hier terecht voor kledij met kleine prijsjes tot fancy prijsjes. Ook qua merken hebben ze hier een ruim aanbod. Ik ben toch wel iemand die zich houd aan zijn merken bijvoorbeeld Adidas Original is toch 1 van mijn favorieten. Hier kan je daarvoor ook zeker terecht!

Boohoo

Dit de de webshop waar ik het meest voor bestel voor fotoshoots. De kledij is net iets gedurfder en de prijs zit heel goed. Qua kwaliteit zijn sommige kleren iets minder maar voor fotoshoots is dit niet van veel belang omdat je dit toch maar een aantal keer draagt. Niet bij alle kledij is de kwaliteit niet top, je hebt hele leuke kledij ertussen staan die echt wel top is qua kwaliteit.

Vente Exclusive

Dit is een webshop die flashverkopen organiseren. Je kan hier op topmerken soms wel tot -85% korting krijgen. Het nadeel hiervan is dat je wel de webshop in de gaten moet houden, meestal zijn de verkopen pas een paar dagen open.

 About You

Deze webshop kan je heel goed vergelijken met Zalando. Ook hier is er een groot aanbod qua kledij en kunnen de prijzen variëren.

Missguided

Deze webshop kan je dan weer vergelijken met boohoo. Ze hebben niet dezelfde kledij maar hun stijl qua kledij loopt in de lijn van Boohoo. Echte trentzetters kunnen hier terecht!

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *