Perfect Imperfections Tag!

The Perfect Imperfection Tag! Een oldie but goodie. De regels van deze tag zijn heel simpel, je noemt 3 imperfections op over jezelf en daarna 3 dingen waar je van houd!

Imperfectie

  1. Mijn neus! Dit is iets waar ik mezelf (in mijn tiener jaren) mij enorm over schaamde. Ik heb dus een typische Russische neus, een bobbel zeg maar. Na jaren schaam ik me daarvoor niet meer en is het niet iets waar ik me nog aan stoor maar die onzekerheid erover blijft.
  2. Mijn voeten! Voeten vind ik zoiezo iets naars hebben, ik hou niet van voeten haha! Mijn tenen zijn helemaal niet recht en ik vind het maar iets vies aan het menselijk lichaam.
  3. Mijn buik! Hoewel ik zoveel vermagerd ben, ben ik nog heel onzeker over mijn buik. Natuurlijk als je heel wat kilo’s bent afgevallen en bevallen bent van een baby is dit niet meer zo strak.

Waar ik van hou

  1. Mijn ogen! Ik heb een speciale blik zeggen de mensen en het lijkt soms of mijn ogen soms verkleuren. In een bepaald lich zijn ze iets meer aan de blauwe, grijze of groene kant.
  2. Mijn handen! Ik heb hele fijne en smalle handen. Staat heel vrouwelijk en sierlijk en ben er toch een beetje trots op.
  3. Mijn jeukbeenderen! Ze komen heel hard uit en natuurlijk staat dit heel vrouwelijk en elegant! I love them!

 

 

 

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *