Deze sneakers maken elke outfit compleet đź‘ź

Mijn top 5 favoriete sneakers. Deze sneakers maken elke outfit compleet en staan bij elke gelegenheid.

Adidas Original Gazelle – DonkerRood / maroon/white/gold metallic

Ik ben gek op Adidas Originals, Maar ik denk toch dat deze mijn favorieten zijn! Eerst en vooral ze waren een geschenk dus ze zijn al zoiezo heel speciaal voor me maar ze hebben ook een kleur die je niet alle dagen tegen komt. Ik hou wel van kleuren en stijlen die niet iedereen geeft of kiest! Ze maken elke outfit wel compleet en zitten super makkelijk! Doe een basic zwarte outfit aan en pimp de outfit op met deze schoenen! Heel snap en heel comfortabel. Een mush have in iedere kleding kast.

Ik draag al All Stars sinds mijn tienerjaren en ik ben er nooit uit gegroeid. Dit zijn basic schoenen die een must zijn in je collectie. Ze zitten super comfortabel en ze staan super trendy. All stars zijn schoenen die altijd mee gaan met de mode, dus ze gaan jaren mee. De donker grijze All stars zijn mijn favorieten omdat het een vrij neutraal kleur is dat je met alles kan combineren.

Adidas Originals Superstar Foundation – wit

Deze schoenen doen mijn denken aan een albino, dit omdat het logo van Adidas ook in het wit is. Ikzelf vind dit heel leuk staan en weer iets anders dan die basic zwart/ witte kleuren. Omdat de schoen, zool, logo, veters wit zijn, staan ze perfect bij elke outfit die je aan doet! Heel leuk en heel vrouwelijk.

Levi’s Malibu – brilliant white

Dit zijn mijn meest recente schoenen. Ik vind ze leuk omdat ze de typische Levi’s kleuren hebben en ze staan ook heel neutraal. Door de rode details  zullen ze heel mooi staan deze zomer! Wat een min puntje is, is dat ze in stof zijn. In tegenstelling tot de Adidas superstar zijn deze net iets moeilijker om te onderhouden en schoon te houden.

Converse Chuck Taylor All Star OX – Zwart

Natuurlijk Mogen deze niet ontbreken! Deze zijn al jaren mijn favoriete sneakers! Ik koop ze al van in mijn tienerjaren en als ze versleten zijn MOET ik gewoon nieuwe hebben! Deze zwarte all stars kan je echt met alles combineren! Zelfs met jurken en ‘classy’ outfits staan ze heel mooi!

 

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *