3x Favoriete SFX Youtubers

SFX is altijd al een deel van mijn leven geweest, ik hou ervan om hierin creatief te zijn en te spelen. Toch zijn er bepaalde youtube channels die mij fascineren en motiveren om mezelf iedere dag te verbeteren en grotere dingen te proberen! Deze channels zijn zowel voor beginners als gevorderden.

Glam&Gore

Glam&Gore is een meisje die ik al jaren volg op allerlei social media! Ik hou van haar stijl en persoonlijkheid en ze maakt echt de coolste sfx creaties!! Ze legt het stap voor stap uit waardoor het heel makkelijk is om te volgen. Ook is ze heel creatief in het filmen en het is altijd weer wat anders. Soms heb je het gevoel dat je naar een mini film kijkt terwijl het gewoon de intro is van een tutorial. Heel leuk en je leert er iets van bij! Ik raad zeker aan om dit youtube channel eens te bekijken en te genieten van haar creativiteit en creaties.

Jordan Hanz

Jordan Hanz volg ik nog niet zo lang maar wat is zei creatief! Ik sta versteld van de ideeën en creaties dat zij op komt! Heel motiverend en leuk om naar te kijken. Deze filmpjes zijn tot in tegen stelling van Glam&Gore niet zo spectaculair maar wel heel informatief. Je leert bij en is ook heel simpel om te volgen wat ze doet en hoe ze het doet.

Ellimacs sfx makeup

Ellimacs sfx makeup is de meest populairste channel van de drie en dat geeft ook een reden. Ze leggen de basis uit maar maken ook filmpjes voor gevorderden. Ook weer heel leuk om naar te kijken. Hun channel is echt een informatiebom en je leert heel wat bij. Ik weet dat ik ooit eens een hele dag filmpjes van hun bekeek, ik bleef gewoon voor het scherm zitten en was zo gefascineerd en gemotiveerd om meer creatief te zijn en om grotere projecten te beginnen.

 

0 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *