About me

Welkom op mijn blog! Leuk dat je een kijkje neemt!

About me

Ik ben Verfaillie Joika, hoewel mijn naam erg zuiders lijkt ben ik 100% Belg. Ik ben geboren op 31.07.1991 dat maakt van mij nu 26 jaar oud. Samen met mijn dochter woon ik in het kleine maar toch charmante stadje Ieper ( west vlaanderen ).

Ikzelf ben eigenares van Beautybuddz.com maar heb ook 3 jaar Beautyhavana.com gerund. Toch merkte ik dat ik een hele andere kant wou opgaan met de blog en dat ik er mijn eigen ding niet kon doen daarom besloot ik om een hele andere domeinnaam aan te vragen en vanaf nul te beginnen! Zo gezegd, zo gedaan en ontstond op www.beautybuddz.com.

Hoewel ik helemaal gek ben op beauty heb ik een totaal andere richtlijn gestudeerd, namelijk horeca. Ik hou van het bereiden van eten en van het echte horeca leventje maar toch miste ik iets en dat was beauty. Omdat ik dat lege gat wou vullen besloot ik van slag te gaan met een blog!

 

Hoe kwam ik op de naam?

Heel simpel! Mijn man en ik zijn super gek op Collie Buddz dat is een Jamaicaanse zanger. Omdat ik in deze blog meer persoonlijk wil worden, wou ik ook een persoonlijke naam, een naam met een betekenis voor me en zo kwam ik op beauty buddz en het lag nog eens super leuk in de mond!

Wat kan ik verwachten op deze blog?

Ik ben al van kleinsaf super gefacineerd door makeup en alles er om heen dus je zult hier natuurlijk veel beauty tegenkomen. Daarnaast kun je hier en daar iets vinden over health. Ikzelf heb op een punt gestaan waar ik 125 kilo woog en er alles aan deed om af te vallen maar met weinig succes. Na jaren heb ik me meer en meer beginnen afzonderen van de wereld en vooral van andere mensen, ik kon mezelf niet meer in de spiegel kijken! Het spiegelbeeld was een nachtmerrie voor mij. Omdat ik de kilo’s niet kon verliezen op een ‘ natuurlijke ‘ wijze heb ik besloten om een gastric bypass te laten doen ( soort maagoperatie). Nu 61 kilo minder voel ik me goed en ga ik ook helemaal voor het gezonde leven en beweging. Dus je kan recepten verwachten. Maar dat niet alleen, op beautybuddz wil ik gewoon schrijven over wat ik leuk vind en dat kan echter over vanalles gaan. Zo ben ik makeup artist maar ik hou ook heel erg van creatief zijn, modellenwerk en eten!! Dus een thema heb ik niet.

 

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *